Cursusaanbod 2019-2020

Iedereen die Chinees wil leren en meer van de Chinese cultuur wil weten, is welkom op de Yuhua Chinese School . De lessen worden op zaterdag gegeven van 10:00-12:15 uur geven in de reguliere Nederlandse schoolweken. In de schoolvakantie wordt er op de Yuhua Chinese School ook geen lessen geven. De lesdagen vindt u terug in het rooster van schooljaar 2019– 2020.  De leerstof loopt net als bij het Nederlandse onderwijs vanaf de kleuterklas tot en met de middelbare school.

Lesaanbod

Wij bieden cursussen Mandarijn aan zowel kinderen (vanaf 4 jaar) als volwassenen . Er wordt les gegeven op zaterdagochtend van 10:00 – 12:15 uur.
Kleuters
We hebben een kleutergroepen Mandarijn (vanaf 4 jaar t/m 6 jaar) om kinderen alvast kennis te laten maken met de basis Chinese klanken, karakters om zo een goede basis Chinees te verwerven door middel van spelend leren met o.a. gedichten of liedjes.
Jongeren
Yuhua Chinese school heeft momenteel 6 groepen Mandarijn voor kunnden van 6 tot 16 jaar.
Volwassen
Voor volwassenen die interesse hebben in de Chinese taal (Mandarijn) en cultuur is er een klas voor volwassenen .
HSK training
Yuhua Chinese school biedt ook HSK training  voor kinderen en volwassenen die HSK examen willen doen.

Lesgeld
Voor kinderen: 270 euro per schooljaar, incl. lesmateriaal.

Voor volwassenen: 210 euro per halve schooljaar (18 lessen x 2 uur), excl. lesmateriaal; of 370 euro voor het gehele schooljaar, excl. lesmateriaal